سندرم استکهلم در روابط زناشویی چه اثری دارد؟

خط سلامت: سندرم استکهلم (به سوئدی: Stockholmssyndromet ) پدیده‌ای روانی است که در آن گروگان نسبت به گروگان‌گیر حس همدلی، همدردی و وفاداری پیدا می‌کند و در مواقعی این حس وفاداری تا جایی است که از کسی که جان، مال و آزادی‌اش را تهدید کرده، دفاع و با اختیار و علاقه خودش را تسلیم او می‌کند.

سندرم استکهلم در روابط زناشویی چه اثری دارد؟

شاید پیش آمده است که در زندگی خود یا اطرافیانتان افرادی را مشاهده نمایید که هرچند از طرف فردی مورد آزار و اذیت و شکنجه قرار می‌ گیرد اما با این وجود وی این فرد را دوست دارد.

به گزارش خط سلامت چند سال پیش در شهر استکهلم سوئد تعدادی دزد، چند نفر را به گروگان گرفتند. در همین دوره مشاهده شد که برخی از گروگان ها دلشان برای دزدان می سوخت و حتی برخی عاشق آنها شده بودند!! از آن پس به بعد وقتی کسی عاشق یا طرفدار کسی می شد که به او آزار می رساند، می گفتند دچار سندرم استکهلم شده است.

در بسیاری از اوقات می بینیم که فردی از جانب همسر یا سایر اعضای خانواده اش مورد ظلم قرار می گیرد، از ضعف و ناتوانی، و یا کمبود عزت نفس، به همان رابطه ادامه می دهد، او گمان می کند که گذشت کرده است و رفتار اشتباه خود را قبول هم دارد. باید گفت او دچار سندرم استکهلم شده است.برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

منبع:روان یاب

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان